Sta ook nu in verbinding met je vaste klanten

Jouw digitale uithangbord

Een platform waar lokale winkeliers elkaar versterken door zichtbaar te zijn in de digitale winkelstraat. Zo ben je er niet alleen voor je vaste klanten, maar kunnen ook nieuwe klanten je ontdekken. Wij komen bij je langs om aantrekkelijke foto's te maken van je winkel voor je online profiel.

Bezorg gemak

Ben·r ontzorgt op het gebied van bezorging. Op vaste momenten in de week komt De Fietskoerier Utrecht de pakketten bij je ophalen en bezorgt ze bij je klanten. Zo hoef jij niet meer naar de bezorging om te kijken. Je kiest zelf of de klant of winkel betaalt voor de bezorgkosten.

Sta in contact met je klant

Heb je geen webshop, maar ben je wel graag digitaal bereikbaar? Met de chatfunctie sta je gemakkelijk in contact met je klant en kan je hem voorzien van persoonlijk advies. Door middel van foto's kan je items uit je winkel tonen.

Hoe kan je meedoen?

We zijn op zoek naar 10 winkels in Utrecht die komende weken met ons een pilot willen draaien. Hier zijn nog geen kosten aan verbonden. We komen bij je langs in de winkel om samen met jullie het concept te finetunen en je profiel op te stellen.

Heb jij interesse? Laat hieronder je je gegevens achter. Heb je feedback, ideeën of vragen over het concept, laat het ons vooral weten! 

Meld je winkel aan

powered by Typeform